Хубавата Никол извади невероятен късмет!

Никол Станкулова вече печели от своето хоби. Красивата синоптичка си докарва по пет стотака на вечер. Хилядарката й е в кърпа вързана на седмица само от две изяви, пише HotArena.net . Парите й идват като коментира участниците в реалите формата по Нова телевизия ВИП Брадър. Тя е една от членовете на Домсъвета, която обсъжда деянията и приказките на съквартирантите от Къщата.

Никол Станкулова също беше една от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър миналия сезон. Тя разкри, че харесва много шоуто и го следи с огромен интерес. Поради това удоволствието от предаването и желанието да обсъжда поведението и държанието на звездите от формата тя съчетава с получаване на стабилен хонорар.

[caption id="attachment_426014" align="alignright" width="300"]Никол Кой като Никол - за два мухабета седмично гушва цяла хилядарка?! Синоптичката с ангелско личице здраво намаза[/caption]

Самата Никол Станкулова казва, че й без това шоуто й е едно от любимите предавания и тя го следи с интерес. Но парите, които Никол Станкулова си докарва изобщо не могат да задоволят харчовете на красавицата. Според упоритата клюка, която се върти из хайлайф средите четящата прогнозата по Нова телевизия винаги си нацелва супер богати мъже, които й докарват безспорния стандарт, на която хубавицата вече е привикнала.

Последният слух реди, че тя е забърсала сина на един от най-богатите мъже у нас- банкера Ивайло Мутафчиев, чийто доходи доближава милиарда, според последните класации. Никол е била забелязана в компанията на сина му и двамата често излизали от частен клуб, където не се допускат случайни хора. Дали ще си остане да живее при родителите си или ще заживее в палатите на банкера е въпрос на време, а и на здравината на връзката й с мъжа до нея.