Тишо на Венета е изправен пред финансов колапсТишо на Венета затваря ресторанта си, само тя ще носи пари в семейството

Тишо на Венета Райкова е изправен пред сериозни проблеми. Мъжът на устата водеща е на път да фалира заради липса на клиенти. Индийският му ресторант "Тадж Махал" няма никаква посещаемост и според запознати в най-скоро време ще хлопне кепенците. Като доказателство за това са й последните действия на Тишо спрямо персонала му.

[caption id="attachment_426038" align="alignright" width="300"]Тишо на Венет е пред фалит Тишо на Венет е пред фалит[/caption]

Оказа се, че мъжът на Райкова е уволнил наведнъж няколко сервитьорки от ресторанта си, а също и главния си готвач. И което е по-показателно, не си прави труда да им търси заместници. Да не говорим, че шефът им се е проявил като същинска скръндза и им заявил, че няма пари да им плаща заплати и обезщетения. Самото заведение също е под всякаква критика.

Мизерията в него се засилва с всеки изминал ден, никой не си прави труда да чисти, а в тоалетната и кухнята има хлебарки, разкриват хора от малко останалия персонал, научиха от hotarena.net. "Една проверка от ХЕИ и всичко ще приключи", категорични са запознати със ситуацията. Очевидно "Тадж Махал", който преди години беше сред вървежните заведения на столицата, залязва.

Дори и съпругата на Тишо - Венета Райкова, се отказа от опитите си да спаси западащия бизнес на мъжа си и престана да рекламира заведението му в профила си във Фейсбук. Очевидно бившата водеща на "Горещо" се е примирила с факта, че тя ще изкарва парите в семейството, както е било винаги, смеят се зевзеците. Дали обаче това няма да се отрази на отношенията между двамата, които по едно време бяха сериозно разклатени и Тишо дори беше подал молба за развод?