Куката заби нова тръпка, мадамата е с цели 25 години по-млада от негоКуката за пореден път се показа като ценител на женската хубост

Куката отново смени гаджето. Актьорът Мариан Вълев, който нашумя с ролята си на Куката в култовия сериал "Под прикритие", за пореден път заби доста по-млада от него половинка. Която, естествено, изглежда доста добре. Новото гадже на актьора е студентка в НАТФИЗ и е едва на 21 години. Което означава, че е с цели 25 лета по-млада от 46-годишния си избраник.

[caption id="attachment_425986" align="alignright" width="300"]Куката с ново гадже Куката с ново гадже[/caption]

Голямата разлика във възрастта обаче ни най-малко не смущава влюбените. Куката срещнал новата си избраница в столично заведение. Двамата се заприказвали на бара, а госпожицата побързала да се похвали, че е втори курс студентка в НАТФИЗ. Актьорът бързо лапнал по засуканата девойка, която пък също не се дърпала особено и попаднала под чара му.

Близки до новоизлюпената двойка разказват, че любовта помежду им пламнала изключително бързо и е наистина силна. Куката и новата му избраница са заедно от едва два месеца, но чувствата им са толкова сериозни, че дори се замисляли да заживеят заедно. Приятелите на актьора също са изумени от промяната у него. Откакто е със студентката, Вълев се е отказал изцяло от бурните купони и е укротил нрава си на плейбой. Мариан излиза само за по едно питие с приятелите си и дори не обръща внимание на жените край него, тъй като вече си имал половинка, научиха от hotarena.net.

Негови близки са категорични, че макар да го раздава коцкар и женкар, истината е, че актьорът е нежна и чувствителна душа и като човек на изкуството винаги е търсел сродната си душа. А след сполетялата го слава покрай образа на Куката и "Под прикритие", се чувствал изключително самотен.