Георги Илиев покровителствал до смъртта си бившата си любовница Кали

Твърденията на Кали, че никога не е имала интимна връзка с боса на ВИС-2 Георги Илиев, а с него я е свързвало просто едно добро, искрено и чисто безкористно приятелство, вбеси нейните колежки от чалга бранша – пише „Уикенд”. Те са потресени от наглата лъжа на певицата, още повече че цялата гилдия била наясно, че в миналото изпълнителката е била метреса на мутрата. „Как може да лъже така безсрамно, при положение че има живи свидетели. Лично аз съм присъствала на унизителна сцена, при която Кали правеше френска любов на Георги Илиев под масата в механата „Попското”. Жоро беше пиян и дрогиран и си пожела певицата да го обслужи. Кали удари няколко питиета, завря се под масата и го стори. Имаше поне 20-ина свидетели. По онова време джиесемите нямаха камери, иначе със сигурност щеше да има и видеоклипчета с пикантната сцена” – разкрива пред изданието известа певица от близкото минало.

[caption id="attachment_425930" align="alignleft" width="300"]Кали Георги Илиев Георги Илиев покровителствал Кали до смъртта си[/caption]

Всички останали потресени от непукизма на Кали, която след изпълнението си прибрала и няколко банкноти от по 100 долара. „Кво ти пука, ма сестро! Пари трябва да вадим! Пък и Жоро е готин мъж” – казала по-късно Кали на сащисаната си колежка. Според нея именно босът на ВИС-2 Георги Илиев е уредил Кали да подпише договор с фирмата на Слави Трифонов БМК. Той я завел при Дългия и настоял да й направят хитов албум. Така се ражда хитът й „Нашта система 4-4-2”. Шоуменът пък не посмял да посегне към Кали, тъй като в онези години тя била официална любовница на самия бос на сикаджиите. „После Георги Илиев й се насити и нямаше отношения с нея. Наистина си останаха обаче приятели. Съмнявам се, че детето й е от него, но тя наистина кръсти детето си на мафиота – естествено, с користна цел. По този начин си гарантираше, че Георги Илиев никога няма да остави сина й гладен и ще се грижи за него. Така и стана. Докато босът на ВИС-2 беше жив, всеки месец даваше пари на момчето. Може би оттам тръгва слухът, че малкия Жорко е негов син” – разкрива източникът на Уикенд.

Ето го и хита на Кали през далечната 1998 г., когато певицата е едва на 23 години.