Борислава си е съчинила цялата история, срещу нея не е правен никакъв обискСлучаят със студентката Борислава взе неочакван обрат

Случаят със студентката Борислава взе напълно неочакван обрат! Младата жена, която обвини полицайка, че я е унизила публично като я е накарала да се съблече и е извършила неправомерни действия срещу нея, май си измисля всичко. Това показват последните данни на разследващите случая. Както и самите показания на служителката на закона. Униформената сама е пожелала да се яви на тест с детектор на лъжата. Който е преминала успешно и резултатите са показали, че версията на Борислава е абсолютна измислица.

[caption id="attachment_425926" align="alignright" width="300"]Лъже ли Борислава за обиска? Лъже ли Борислава за обиска?[/caption]

Обратът по скандалния случай се базира не само на резултатите от детектора, издадоха източници от МВР. Пред камерите на Нова ТВ служители на министерството обясниха, че на мястото, където, по думите на студентката, е бил извършен унизителния обиск, има камери. Които са запечатали всичко случващо се във въпросната нощ.

Видеозаписите вече са били иззети и на тях се вижда, че не само, че полицайката не е извършвала каквито и да е действия срещу 20-годишната Борислава, ами на практика не е имало и никакъв обиск. Студентката е била единствено прибрана в полицейската кола и закарана в 4-то РПУ, където е писала обяснения, нищо повече. Проверката по случая все още продължава като официално всичко трябва да е приключило до петък и материалите да бъдат предадени на прокуратурата. От държавното обвинение също извършват паралелна проверка на случилото се, но за момента отказват да издадат повече подробности. Ако и техните резултати потвърдят данните, изнесени от МВР, студентката ще трябва да отговаря за действията си пред закона.

По думите на специалисти, има всички основания срещу нея да бъде повдигнато обвинение за лъжесвидетелстване.