Семейният живот на Николай Бареков е объркан като политиката му!

Лидерът на партия „България без цензура” и настоящ евродепутат Николай Бареков се е развел още в края на юли със съпругата си Евгения. Той е извършил това тайно в Брезнишкия районен съд. Там е бил разтрогнат съюза между двамата съпрузи по взаимно съгласие.

Не е ясна причината, поради която новоизлюпения политик и бивш телевизионер е решил точно в този районен съд да сложи край на осемгодишния си брак с Евгения. Но това става факт седмици преди да се появи на бял свят втория му син Александър. Той е плод на любовта на Николай Бареков и колежката му и съпартийка Мария Календерска.

[caption id="attachment_425910" align="alignright" width="300"]Бареков Бареков и Евгения са пазели развода си в тайна по негово желание[/caption]

Николай Бареков сключва брак с Евгения през 2006 година. Двамата работят заедно в телевизия „Евроком”, след което амбициозния новинар става телевизионен водещ в сутрешния блок на Би Ти Ви. Бракът им е в София, като длъжностно лице тогава е бившия кмет и настоящ водач на партия „Герб” Бойко Бирисов. Две години по-късно двамата сключват и църковен брак. Обетът пред Бога Николай Бареков и съпругата му правят в църквата „Св. св. Константин и Елена” и лично пловдивският митрополит Николай ги въвежда в светото тайнство.

Двамат има син от връзката си, който носи името на татко си – Николай. Момчето е родено преди двамата да кажат заветното си „да”. Деветгодишният вече Николай е бил свидетел и на двете церемонии на родителите си. Сега, след развода за него ще се грижат по равно двамата родители. Бащата е осъден да плаща солидна издръжка.

Според клюката Николай Бареков се е оженил за значително по-заможната тогава Евгения, която му е помогнала да направи и собствен сайт и изобщо го е дърпала напред. След като той вече е стъпил здраво на краката си и е намерил печелившата формула, нещата между тях вече не са същите, както в началото.

Новата до Бареков е 30-годишната екзотична хубавица, родом от Благоевград Мария Календерска, която е майка на втория му син Александър. На 24 години тя е една от участничките в реалите формата „Сървайвър” във Филипините. Тогава тя работи като мениджър на продажби за компютърни технологии и тренира бойни изкуства в родния си град.

По-късно, в столицата вече в ТВ7 е изпълнителен продуцент на сутрешния блок на телевизията. По същото време Николай Бареков е изпълнителен директор на ТВ7 и „Нюз7” Вероятно още тогава са припламнали любовните искри между двамата. Екзотичната хубавица сега е в ролята на председател на Контролния съвет в ББЦ.