Ели Гигова показа, че не е безучастна към случващото се в къщата

Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов – Ели Гигова, която бе сравнена с част от дограмата от Евгени Минчев заради мълчанието й, най-сетне проговори.

Ели Гигова влезе с голям фурор под покрива на ВИП Брадър и зрителите очакваха с огромен интерес да я опознаят. За тяхно огромно разочарование обаче дъщерята на олигарха Николай Гигов непрестанно мълчи и се спотайва. На последните номинации обаче стана ясно, че Ели Гигова не само, че има мнение, а и че вече й е дотегнало от това, че всеки един от съквартирантите в образцовия дом си прави, каквото си иска. Преди да посочи първия от съквартирантите, когото предлага за изгонване, Ели Гигова подчерта, че в басейна при змиите й е било много по-лесно.

[caption id="attachment_425878" align="alignright" width="300"]Ели Гигова показа, че не е безучастна към случващото се в къщата Ели Гигова показа, че не е безучастна към случващото се в къщата[/caption]

След това тя номинира за изгонване Албена Вулева поради факта, че с нея са имали трудно начало, макар след това комуникацията им да е била успешна и й било много приятно да контактува с нея. Всичко това обаче се променило, когато под покрива на ВИП Брадър влязла майката на Албена Вулева.

Ели Гигова посочи, че според нея поведението на Людмила е в абсолютен ущърб на Албена Вулева и тя много е загубила от това. Според милионерската наследница, голяма част от нещата, които Людмила казва, са непристойни за национален ефир. Вторият съквартирант, който Ели Гигова посочи за изгонване бе Тачо като допълни, че за съжаление и Жени Калканджиева ще пострада заради него. Ту посочи, че в къщата се е наслушала на какви ли не неща за Тачо, но според нея той е един много сърцат, със страхотно чувство за хумор и много добър човек, който е изпълнил прекрасно мисията си на диктатор миналата седмица. Ели Гигова аргументира номинацията си с факта, че малко след като заради успешната им мисия с Жени, съквартирантите бяха наградени с пълен бюджет, Тачо го е разсипал с „кибритлийските си изблици”.