Максим Стависки за пореден път унижи половинката сиМаксим Стависки отново заби много по-млада от него партньорка

Максим Стависки отново кръшка на половинката си Албена Денкова! Фигуристът за пореден път унижи публично жена си като започна връзка с партньорката си в шоуто "Ледников период" Альона Тойминцева, която е певица. Това е поредната подобна забежка на Стависки, който имаше връзка и с предишната си партньорка в шоуто на лед - Екатерина Шпиц.

[caption id="attachment_425874" align="alignright" width="300"]Албена Денкова и Максим Стависки Албена Денкова и Максим Стависки[/caption]

С нея Максим Стависки си партнира преди една година, в тогавашния сезон на спортното шоу. Тогава обаче Албена беше в България за участието си в нашето риалити "Денсинг Старс". Този път ситуацията е още по-унизителна за родната фигуристка, тъй като тя също е в Русия, при съпруга си и детето им. Нещо повече, Албена също е сред участниците в "Ледена епоха", за пореден сезон, но си партнира с друг - актьорът и телевизионен водещ Тимур Батрутдинов. И цялата афера на Максим Стависки се разиграва точно под носа й, коментират възмутените запознати със ситуацията.

Новото завоевание на фигуриста е още по-млада и от предишната му любовница, научиха от hotarena.net. Альона Тойминцева е само на 22 години. Близки до Максим Стависки издават, че по този начин фигуристът си избивал комплексите че получава много по-малко пари от Албена. Хонорарите на двамата се различават драстично и това вбесявало фигуриста, който се чувствал потиснат от този факт.

Източници от шоуто издават, че само за последната година Денкова е прибрала 200 хиляди долара, докато мъжът й - "едва" 90. Разликата се дължи на представянето на двамата в шоуто, в което , специалистите са категорични, че Албена е много по-добра. И съответно трупа повече рейтинг и събира зрителско одобрение.