Ива Екимова е категорична, че не желае да се омъжи за приятеля си ПетрозарИва Екимова не ще и да чува за брак с половинката си

Ива Екимова най-накрая проговори за флирта си с Иво Аръков. Пиарката е категорична, че макар кадрите да показват как тя се гушка и се натиска в актьора по време на престоя си във ВИП Брадър, това не било флирт и тя няма чувства към бившия на Мика Стоичкова. Очевидно видяла как изглежда отстрани поведението й, вдовицата на Дими от Сленг рязко се извъртя и както демонстрираше симпатии към Аръков, така след излизането си започна да обяснява, че той я бил разочаровал.

[caption id="attachment_425871" align="alignright" width="238"]Ива Екимова Ива Екимова[/caption]

Поведение, с което Ива Екимова се мъчи да заличи впечатленията от показаните кадри от риалитито, убедени са феновете. Освен, че отрича да има чувства към доста по-младия от нея актьор, пиарката дори твърди, че е изпитала огромно разочарование от поведението му, тъй като той демонстрирал пълно безразличие към чувствата и нуждите на останалите съквартиранти.

Покрай актьора, блондинката коментира и връзката си с Петрозар, с когото са заедно от няколко години. Ива Екимова е категорична, че показаното между нея и Аръков по никакъв начин не е повлияло на отношенията им, дори напротив. Пиарката не крие, че иска да има дете от любимия си и двамата вече работят по въпроса това да се случи.

Въпреки любовта им обаче, блондинката е категорична, че сватба няма да има. След два брака, единият от които с трагичен завършек, Ива Екимова не ще и да чуе за ново подобно обвързване, признава самата тя в интервю за вестник "24 часа". Любопитен факт около половинката й пък е пикантната информация, че преди около шест години е имал връзка с певицата Нелина.