Ива Екимова делила Петрозар с фолк певица

На бял свят изплува пикантна тайна от живота на Ива Екимова, която доскоро бе един от съквартирантите под покрива на ВИП Брадър.

Оказва се, че Ива Екимова и фолк певицата от близкото минало – Нелина, са делили Петрозар известно време. Любовната история между Петрозар и Нелина се разгоряла преди повече от 6 години. Двамата се срещнали във фитнеса, а малко по-късно запознанството между фитнес маниака и фолк изпълнителката преминало в сериозна любовна връзка. Двамата успели да скрият връзката си доста дълго време, но въпреки това приятелите им често ги одумват.

[caption id="attachment_425817" align="alignright" width="300"]Ива Екимова делила Петрозар с фолк певица Ива Екимова делила Петрозар с фолк певица[/caption]

Те твърдят, че дълго време Петрозар и Нелина излизали на вечери, ходели по заведения и се забавлявали зад гърба на Ива Екимова. Макар Нелина да не споделяла много за личния си живот, два-три пъти били засичани с Петрозар да излизат от нейния апартамент на сутринта. Фактът, че е увлечена по Петрозар се превръща в повод двамата да се оженят, но само на ужким. По-късно певицата го кани да се снима в един от клиповете й в луксозен ресторант в Панчарево. Малко след това двамата слагат край на любовната си връзка като запазват добрите чувства помежду си.

Ива Екимова не ревнува Петрозар от Нелина. Тя е категорична, че миналото няма никакво значение, тъй като остава в историята. Най-важното за двамата към днешна дата е да се сдобият с общо дете, пише pik.bg като цитира информация на „Всеки ден”. Припомняме, че Ива Екимова сподели по време на участието си във ВИП Брадър, че много иска да има дете от Петрозар и допълни, че двамата вече работят по създаването му. Тя дори разкри пред Кали, че Петрозар възнамерява да построи нов дом, в който ще има стая и за новото отроче. Ива Екимова не смята за уместно новата рожба да дели стая с дъщеря й, която вече е доста голяма.