Благой Георгиев тотално омагьоса Куини!

Много щастлива и влюбена. Такава твърди, че е ученичката Куини-Алис Николова във футболиста Благой Георгиев. Тя е новата тръпка на прелюбодееца, който в нея вижда много красиво и умно момиче. Което в допълнение е естествено и истинско и това още повече разпалва страстта му към нея. Двамата са много щастливи заедно, забавляват се, допълват се и имат много общи черти в характера, което е предпоставка за една здрава и успешна връзка.

По повод безкрайните жени в живота на ритнитопковеца Куини твърди, че той е търсел нещо, което не му е достигало във връзките си и в креватните си партньорки. Но младото момиче е повече от сигурно, че тяхната обич не е от ден до пладне и тя ще му даде това, което той е търсел и досега не е откривал у никоя друга. Според Куини-Алис футболиста е много мил и грижовен мъж, уникален, който може да даде обич и заслужава да получи такава в огромни дози. И тя ще му му я даде с много обич и безкрайна радост.

[caption id="attachment_425709" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев и Куини-Алис са лудо влюбени[/caption]

„Невероятно е, че съдбата ни събра. Безкрайно се радвам на това, допълва манекенката пред сп. „Блясък”.

Славата му на женкар, през чието легло ся минали куп знойни красавици изобщо не тормозело момичето. Според Куини-Алис Благой Георгиев може да се промени. В отговор на безбройните нападки, които получават отвсякъде тя е категорична, че той може да се промени. Просто не бил попаднал на точния човек и поради това действал така.

Но сега, щом е открил сродната си душа ритнитопковеца е тотално различен, убедена е новата любов на Благо.

Според Куини хора, които не ги познават не могат да си казват становището за тях, за бъдещето им и за това, какво ги очаква. Тя е убедена, че щом живота си е техен, те трябва да го изживеят така, както на тях им е добре и угодно. В тази връзка Куини-Алис е убедена, че Благой Георгиев заслужава огромната й обич и тя е готова на драго сърце да му я даде.