Елена Петрова и Калин Врачански действително са имали връзка по време на снимките на "Стъклен дом"Елена Петрова и Калин Врачански не могат да се гледат след аферата си

Елена Петрова и Калин Врачански крият мръсна тайна! Слухът, че двамата са имали тайна връзка по време на снимките на сериала "Стъклен дом", се оказа самата истина. И не само това! Аферата им придобила доста сериозни очертания, тъй като актрисата забременяла от колегата си.

[caption id="attachment_425669" align="alignright" width="300"]Елена Петрова и Калин Врачански крият мръсна тайна Елена Петрова и Калин Врачански крият мръсна тайна[/caption]

Вместо да се зарадват от новината обаче, и двамата изпаднали в паника. И по-специално Врачански, който бил ужасен от идеята да има дете. Затова секссимволът на сериала директно заявил на екранната си партньорка, че трябва да направи аборт, тъй като няма намерения да признае детето.

Любовницата му го послушала и махнала детето им, но в следствие на това отношенията им се влошили и в крайна сметка се стигнало до неизбежната раздяла. Още повече, че Врачански не гледал сериозно на колежката си, докато тя самата била буквално обсебена от него.

Непрестанно му правела сцени на ревност и дори настоявала да се разведе със съпруга си, за да бъде с него. Калин обаче не щял и да чуе. Вследствие на всичко това, двамата се разделили и до ден днешен не могат да се дишат. Според хората от гилдията, Елена все още има чувства към Врачански и неговото безразличие я вбесява максимално.

Дотолкова, че прави сцени дори и пред колегите им. Това се случило и по време на репетиция за най-новото представление на театър "Сълза и смях" - "Когато котката я няма".

В което Елена Петрова и Калин Врачански участват заедно с Асен Блатечки. По време на репетицията Петрова се разкрещяла ненадейно срещу двамата си колеги, които си приказвали встрани от нея, научиха от hotarena.net. Актрисата се развикала, засипвайки колегите си с обидни имена и дори хвърлила ваза по бившия си любовник.