Джуна прогнозира, че краят на войната в Украйна е близо

Световноизвестната екстрасенска Джуна направи изненадващо предсказание за Украйна.

Джуна е категорична, че е повече от страшно да се наблюдава случващото се в Украйна. Тя подчертава, че сега не е времето да се воюва и да бъдат убивани хора, сред които и деца. Джуна е на мнение, че не трябва да се живее в разпри и раздори. Екстрасенската посочва, че най-ужасното в цялата тази ситуация е, че страдат обикновени хора, а вината за всичко това са „дебелите”, които си стоят зад дебели стени и охранителни камери и не се страхуват от нищо. Джуна се възмущава от факта, че те внимателно прибират своите близки и роднини, а другите да мрат.

[caption id="attachment_425630" align="alignright" width="300"]Джуна прогнозира, че краят на войната в Украйна е близо Джуна прогнозира, че краят на войната в Украйна е близо[/caption]

В интервю за украинския сайт segodnya.ua, Джуна посочва, че Русия и Украйна са живели заедно дълги години и никога не са имали проблеми, а сега добрите отношения помежду им са били захвърлени на боклука. Екстрасенската посочва, че вината за случващото се в Украйна не трябва да бъде хвърляна върху народа. Войната трябва да се забрави, а останалите народи да спрат да подклаждат кръвопролитията. Джуна посочва, че Украйна има бъдеще, но то не трябва да бъде градено върху мъката и сълзите на хората. Ексрасенската отказва да говори против САЩ, тъй като въпреки всичко е интернационален човек.

Доверявайки се на интуицията си, за която твърди, че никога не я е подвеждала, Джуна посочва, че Русия не иска война, а тишина, мир и спокойствие. Тя е категорична, че съвсем скоро войната ще бъде прекратена. Екстрасенската е категорична, че прогнозите за наближаваща Трета световна война са абсолютни измислици и подчертава, че не бива да се спекулира с такива страшни неща.

Междувременно стана ясно, че международната рейтингова агенция „Мудис” е понижила кредитния рейтинг на 7 банки в Русия. Прогнозата за Банк ВТБ, Внешкомбанк, Сбербанк, Алфа Банк, Роселхозбанк, Газпромбанк и Агенцията по ипотечно жилищно кредитиране остава негативна, пише pik.bg.