Бизнес дамата от Сървайвър ще иска обезщетение заради тормозМерлина от Сървайвър недоволна от поведението на друг участник, уронвал й авторитета

Мерлина Арнаудова от Сървайвър възнамерява да заведе дело срещу един от другите участници в шоуто. Бизнес дамата, която успя да изкара едва 16 дена в приключенското риалити и не се запомни кой знае с какво присъствие, реши да напомни за себе си. Арнаудова е завела дело срещу друг участник от Сървайвър, а повод за иска й е уронване на престижа й.

[caption id="attachment_425617" align="alignright" width="300"]Мерлина от Сървайвър Мерлина от Сървайвър[/caption]

Мерлина недоволства, че по време на участието си във формата е била малтретирана словесно, както се изрази самата тя. А малтретирането се е изразявало в обиди и словесни нападки от друг от племето й на острова. Нещо повече, Арнаудова се жалва, че се бои за живота си, тъй като по време на престоя й в Камбоджа, към нея са били отправяни заплахи за саморазправа и дори за убийство, оплака се самата тя в предаването на бТВ "Преди обед".

Любопитното е, че Мерлина си е наумила да съди съотборника от племето си едва сега, след като бяха излъчени епизодите с нея. А не преди над половин година, когато всъщност са заснети кадрите, които не се харесват на бизнес дамата. И когато тя е била обект на тормоз от страна на другия участник в Сървайвър, чието име тя не пожела да разкрие.

Арнаудова обяснява леко закъснелите си действия с факта, че не е очаквала, че всички тези обиди и препирни ще бъдат излъчени в ефира на бТВ. А това действало изключително уронващо на авторитета й. Бизнес дамата сподели, че е потресена от факта, че обидите срещу личността й са били тиражирани в ефира на медията и затова ще потърси правата си по законов път, научиха от hotarena.net.