Масажистът Цецо ужаси столичанката, нахвърли й се!

Невероятно неприятна случка застигнала софиянка, която отишла на масаж в известен спа хотел в село Баня, Разложка област. Жената, заедно с приятелки била на почивка в курортния град Банско и решила да посети известния хотел и да си направи масаж. Тя искала да се отпусне и да релаксира, тъй като хотела се ползвал с много добра репутация. Но за зла участ попаднала на масажиста Цецо. Жената не знаела какво я очаква, но много скоро била неприятно изненадана.

Няколко минути, след като софиянката се подготвила и легнала на масата за масаж, мъжът започнал да действа. Но вместо професионален масаж тя усетила, че ръцете му са там, където не трябва и извършва действия, които са по-скоро опипване и грубо обарване, отколкото да са професионални.Уплашена и усетила какво става, жената чула стенанията и пъшканията му и започнала да пищи. Веднага жената скочила и извикала полиция. Пред ченгетата потърпевшата разказала, че терапевта я опипвал там, където не трябва , извършвал сластни действия и не се държал изобщо професионално.

[caption id="attachment_425582" align="alignright" width="300"]масажиста Цецо Масажистът Цецо не си поплюва, а директно скача на клиентките[/caption]

Софиянката, която била опипвана от терапевта не била първата пострадала от него. Оказало се, че има още подадени жалби в полицията срещу масажиста. Депозираната жалба от софиянката срещу сладострастния мъж не била първата. Оплаквания имало доста. В книгата на хотела, където гражданите си вписвали впечатленията от обслужването и персонала също имало оплаквания срещу масажиста Цецо.

Пострадалата жена, която е информирала полицията за посегателството й от страна на масажиста се опасява, че случаят ще бъде потулен. И че от управата на хотела го прикриват. Опитите разследващите да се свържат с хотела също ударили на камък. Телефоните, които са дадени да контакт се прехвърлят на друго място. Жената обаче е решена да доведе битката докрай. Тя не иска повече хора да страдат от прелюбодееца, който превръща клиентите си в жертви, като ги опипва безсрамно на масата.