Георги Коритаров на път да изхвърчи от медията заради дрязги с колегаГеорги Коритаров за пореден път може да бъде изхвърлен от бТВ

Георги Коритаров е на път да бъде уволнен от бТВ. За втори път. Устатият журналист и водещ е изправен пред риска да бъде изгонен от медията, а причината за това са дрязгите с по-младия му колега Светослав Иванов. Коритаров, чиято кариера започна именно от бТВ, води рубрика в предаването на Иванов "120 минути". "Старата школа" на Георги Коритаров обаче удряла в земята по рейтинг цялото предаване.

[caption id="attachment_425592" align="alignright" width="300"]Георги Коритаров Георги Коритаров[/caption]

Заради това между двамата журналисти прехвърчали сериозни искри, които се усетиха още в първото издание на "120 минути". Доказалият се репортер не бил никак съгласен по-младият му колега да има по-голямо поле за изява и съответно да го засенчва. Поради тази причина Георги Коритаров се мъчел всячески да омаловажи качествата на колегата си и съответно и приноса му към предаването.

На всичкото отгоре по-опитният репортер не спирал да излага младия си колега, като изтъквал факти от родния политически живот, с които Иванов не бил наясно, предават от vsekiden.com. Като целта на Коритаров е повече от ясна - да дискредитира колегата си, за да заеме мястото му. Това му поведение обаче е на път да му изиграе лоша шега, издават хора от екипа на "120 минути". Шефовете на медията не били никак очаровани от опитите му за интриги. Поради тази причина ръководството на бТВ обмисляло за втори път да свали Георги Коритаров от екран, за да не нагнетява излишно напрежението в телевизията.

Припомняме ви, че през 2003 година журналистът имаше своя половинчасова рубрика, в която канеше за интервю актуални събеседници. В началото на 2004 година обаче предаването му беше свалено от екран, а той обвини бТВ, че са се опитали да му налагат какви гости да кани и какви въпроси да им задава.