Людмила Захажаева се нахвърли на първата си жертва още от началото!

Людмила Захажаева се оказа златна мина за продуцентите на ВИП Брадър. За какъвто хонорар да се е договорила майката на мадам „Сигнално жълто”, тя ще си заслужи всеки договорен лев от него. Защото лютата рускиня влезе на мястото на Тити Папазов и започна да „раздава диагнози” още с влизането си в Къщата. Албена Вулева остана направо бездиханна от влизането на майка си и няколко минути не успя да я представи на останалите съквартиранти. После с рев намери утеха в прегръдките на най-голямата си врагиня Кали.

Първа си изпати от чепатата рускиня плеймейтката Елена Кучкова. Тя се поинтересува за чистотата и комфорта и на останалите съквартиранти, като попита съвсем невинно къде малкото кученце Мойсей ще си върши нуждите. На което получи троснатия отговор на Мамаша, че може и на възглавницата й и това никак не бива да я смущава. След като не можа да я надприказва, Ели обезоръжена побърза да се скрие в прегръдките на Ива Екимова.

[caption id="attachment_425418" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева показа характер от първия ден[/caption]

За нула време Людмила Захажаева успя да раздаде справедловост. „Не ме предизвиквайте, че още отсега да не почна да раздавам диагнози” бяха само началните лафове на фамозната дама към младото поколение. Което накара дори тактичният Влади Въргала да хвърли няколко безценни бисера в пространството, адресирани към Людмила.Но първото, което направи комика бе да възкликне и то съвсем непринудено „Евгени, свали си грима!” След което артиста и режисьор из коментира, че при такава родителка не може да не имаш нещастно детство и да не се заяждаш с останалите.

Едно обаче е безспорно. С появата на майка й, за първи път Албена Вулева обра симпатиите на съквартирантите. В сравнение с Людмила Захажаева те видяха в нея едно примерно и хрисимо същество, което по-скоро буди съжаление, отколкото гняв и омраза.

На доброто й разположение се радваха изненадващо и джаз певицата Камелия Тодорова. Людмила си спомни песните й и това, че е била за нея най-харесваната и добра певица от миналото. Тя напомни и за лютата битка между естрадната ни прима Йорданка Христова и нейната най-голяма конкурентна Лили Иванова.

Добре, че в този момент Данчето отсъстваше от стаята и не чу коментарите по свой адрес. Тази вечер обаче продуцентите обещават още по-скандални ситуации и шокиращи разкрития около персоната на шашавата Людмила Захажаева. И незабравими моменти от живота в Къщата.