Десислава и Зарко вече са готови за истинско семейство!

Поп фолк дивата Десислава и нейния приятел ММА боецът Зарко се пробват да имат наследник. Двамата са заедно от три години. Зарко и певицата продължават да се обичат така, както и в началото на връзката си. Поп фолк дивата твърди, че не са се разделяли, но поради обстоятелствата не са заедно.

Тя обяснява, че между тях има и обич, и ревност, но не живеят непрекъснато заедно, защото имат много ангажименти. Двойката не мисли за венчило, но обмислят варианта да си имат свой наследник. Въпреки това те са оставили това в ръцете на съдбата и твърдят, че венчилото не е най-съществената част от плановете им.

[caption id="attachment_425410" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава е вярна само и единствено на Зарко, иска дете от него[/caption]

Не веднъж и два пъти къдрокосата блондинка признава, че Светлозар Савов-Зарко е най-голямата й любов. Десислава е категорична, че приятеля й е различен от стереотипите, с които характеризират умствените способности на борците и боксьорите. Именно заради умствените си способности той и досега е завладял съзнанието и сърцето на гласовитката. Зарко й допадал, защото отлично се разбирал и със сина й Майки. Съдийката от „Гласът на България” разкрива, че се навива за второ дете, защото съвсем скоро ще остане и без сина си.

Тя ще изпрати своя син в Америка при баща си, неговия брат и баба му. Певицата разкри, че сама е достигнала до това решение. Иска там сина й да получи не само по-добро образование, но и възпитание, което смята, че няма как да има, ако остане в родината си.

Певицата, която гради успешна кариера не само в поп фолка, но и в поп музиката вярва в съдбата и положителните мисли. Тя вижда бъдещето си със своя приятел Зарко заедно, но не приема изневярата. Относно това, ако й се случи, Десислава не знае как би реагирала.

Твърди, че досега не е попадала в подобна ситуация, но ако все пак това стане, не знае дали би простила. На този етап Десислава е благодарна за щастието, което има в кариерата и в личния си живот със Зарко. Засега това напълно я обсебва и се надява и в бъдеще да е все така.