Венета Райкова е готова на всичко за рейтинг! Решението й шокира Тишо

Устатата Венета Райкова отново е на път да прекрачи най-гледаното шоу по Нова телевизия. На русокосата водеща на бившото предаване „Горещо” й е предложено от продуцентите да участва в „Биг Брадър”, веднага след като неговия по-голям брат премине. В новия сезон участие ще вземат шестнадесет съквартиранти, които са били вече в едни от най-гледаните реалите програми у нас.

Водещата от Попово вече се е пробвала в един от сезоните на ВИП Брадър. Тогава тя влезе заедно с мъжа си Тишо. Зрителите помнят как устатницата вдигаше скандали за маловажни неща.

[caption id="attachment_425405" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова изобщо не се съобразява с мнението на съпруга си Тишо[/caption]

Сега обаче целта на Венета Райкова била да измъкне повече пари от продуцентите на шоуто, разкриват от кухнята на формата. Тя склонявала да се маскари отново пред зрителите за тридесет бона. Макар че мъжът й Тишо бил против решението й.

Но от ръководството не били склонни да й броят тези пари. Те я навивали да влезе в Къщата срещу половината сума. Дали Венета Райкова ще приеме по-малък хонорар за участието си не се знае. Факт е, че русата водеща се подвизава из телевизията като коментатор или гост. Тя води „Голямата уста” към ВИП Брадър, което е само в петък вечер.

Целта й е да не изпуска връзките си в телевизията, защото от никоя електронна медия не са я поканили за водеща на предаване. Откакто тя вече не води и предаването „Горещо”, нещата никак не са ясни за Венета Райкова. И затова блондинката се хващала на всяка една подадена оферта, твърдят близки до телевизионерката.

Венета Райкова е изпаднала в немилост и затова по всякакъв начин се стреми да си запази позициите. Но с участието си в шоуто, което ще смени ВИП Брадър ще успее ли тя да съхрани позициите си и да се стабилизира. Според източници, пожелали анонимност Венета Райкова е в не съвсем добро финансово положение, заради което скандалите със съпруга й Тишо са почти ежедневие.