Камелия Воче обитава истински палат, пълен разкош!

Певицата Камелия Воче обитава невероятен палат - съобщи kliuki.net. Вечната съперница на светския лъв Евгени Минчев може да приеме различни роли, каквито я видяхме да се превъплъщава в Къщата на ВИП Брадър и пак да притежава невероятен финес, който й е вроден. Пеещата готвачка, както подигравателно я нарича светския пиар скри шапката на съквартирантите си с гозбите, които им забърка. За разлика от родните звезди, повечето от които обитават жилища под наем или са се сврели в тавански помещения къщата на Камелия Воче е палат с невероятни размери.

[caption id="attachment_425267" align="alignright" width="200"]Камелия Воче Камелия Воче живее в уникален дом[/caption]

Тя нямала търпение да излезе от шоуто и да отлети за Рим, в собствената си резиденция, където да се наслади на разкоша си и да поплува в собствения си басейн, както и да си почине сред шума и кавгите със съквартирантите.

Въпреки че певицата мина през ада с втория си съпруг, италианеца, с когото развода й е продължи цели осем години, Воче все още не може да се радва на заслужена тишина и релакс. Припомняме, че в Къщата тя е обект на непрекъснати свади и скандали, някои от които и самата тя ги провокира.

Камелия Воче е преживява истински семеен кошмар с втория си съпруг. Когато дъщеря й Деси Стоянова е била на седемнадесет години той е проявил нездрав интерес към младото момиче. За да не излезнат нещата извън контрол девойката споделила притесненията с майка си, която застанала зад децата и се развела със съпруга си. Светът й буквално се е срутил, тъй като тя е мислела, че са идеалното семейство.

[caption id="attachment_425268" align="aligncenter" width="213"]Камелия Воче като същинска баронеса Камелия Воче като същинска баронеса[/caption]

Най-тежката и мрачна драма Камелия Воче не сподели докрай и с Евгени Минчев, който я засегна жестоко, че детето й е инвалид. След което Евгени Минчев направи всичко възможно да се извини за обидата, но горчилката от душевната травма остана в душата на Камелия Воче.