Евгени Минчев не пропусна да даде оценка за всичките си вече бивши съквартиранти във ВИП БрадърЕвгени Минчев определи Зорница Линдарева като шизофреничка, а Йорданка Христова - като тежък темерут

Евгени Минчев за пореден път взриви ефира с думите си. Паркетният лъв, който от години се слави с острия си език и с факта, че гледа пренебрежително на другите хора, не изневери на себе си и след излизането си от ВИП Брадър. В специално интервю за vsekiden.com лордът разкри какви са впечатленията му от хората, с които е бил в Къщата и какво точно мисли за всеки един от тях. И отзивите му определено не бяха ласкателни.

[caption id="attachment_425226" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев[/caption]

Може би най-голямата звезда в шоуто - Йорданка Христова, за Евгени Минчев е тежък темерут, който не би поздравил, ако срещне на улицата. "Ако обстоятелствата не го налагат, не бих се срещнал отново с нея", категоричен е бившият ватман. Определяйки голямата ни певица като дребнав и неприятен човек.

Под ножа на паркетния лъв попаднаха и Иво Аръков и Наско Месечков, които бяха набедени от него, че си падат по собствения си пол, но упорито крият този факт. Лордът определи и двамата като супер скучни хора, които се боят от него, тъй като може да разкрие много неща за тях, стига да поиска.

Негативизмът на Минчев достигна до такава степен, че той се заяде и с пъпките по лицето и гърба на Месечков. Естествено, пиарът не пропусна да изкоментира и може би най-скандалната персона в шоуто - Зорница Линдарева. Евгени Минчев категорично обяви, че тя страда от някакво заболяване, най-вероятно шизофрения, тъй като всеки ден повтаря един и същ репертоар с истерии, последвани от неконтролируем смях.

По думите на Евгени Минчев Жени и Тачо не са истинските себе си в Къщата и разиграват театър единствено с цел да спечелят пари.