Край на спокойствието във ВИП Брадър

Зрителите на ВИП Брадър ще станат свидетели на изненадващ обрат в шоуто тази вечер.

Половинката на Жени Калканджиева – Тачо, който бе изгонен от къщата на ВИП Брадър след като посегна на Зорница Линдарева, се връща отново. Той е поискал от продуцентите на риалитито да му дадат втори шанс, за да може да убеди Жени Калканджиева в любовта си към нея и да запази семейството си. Тачо е готов да покаже промяната си на шестата по красота в света.

[caption id="attachment_425029" align="alignright" width="300"]Край на спокойствието във ВИП Брадър Край на спокойствието във ВИП Брадър[/caption]

Най-щастлива от напускането на Тачо бе бившата му любовница Зорница Линдарева, която заяви откровено, че по този начин престоят й във ВИП Брадър ще е много по-приятен и спокоен. Очевидно спокойствието на Зорница Линдарева е било само временно, тъй като още тази вечер атмосферата в къщата отново ще се нажежи до червено. Продуцентите на ВИП Брадър са уважили молбата на Тачо, за да могат да върнат рейтинга си, който след излизането му от къщата се срина главоломно. Тази вечер спокойствието на съквартирантите ще бъде нарушено и вероятно ще се стигне до нови порции скандали.

Никой от съквартирантите във ВИП Брадър не допуска, че на входната врата на къщата им отново ще почука Тачо. Запознати посочват, че Жени Калканджиева и съперницата й Зорница Линдарева по всяка вероятност ще застанат за пореден път на двете крайности. Щастието отново ще се върне на лицето на законната му половинка, докато скандалната манекенка Зорница Линдарева, която си спечели прозвището „разбивачка на семейства”, отново ще бъде изправена на нокти.

Голяма част от зрителите на ВИП Брадър са доста разочаровани от този сезон на шоуто и го определят като доста слаб (поне до момента). Поради тази причина продуцентите се опитват да се възползват от поредния трик, с който да върнат поне част от разочарованите зрители отново пред екраните, пише lifestyle.bg. Предстои да разберем дали в къщата ще се разрази поредната война.