Здравко от "Ритон" индиректно осмя Евгени Минчев!

„За” смъртното наказание се обяви култовия певец Здравко Желязков от дует „Ритон”. Заедно с половинката си Катя те бяха гости в предаването по ТВ7. Малко преди да седнат на столовете за гости, в студиото се коментираше за физическото насилие над едно осемгодишно момиченце.

Здравко от "Ритон" заяви, че е потресен от тази случка и в никакъв случай не иска да бъдат оставени нещата така, както са досега, на самотек. Затова той желае да се върне смъртното наказание и ако има референдум е готов да гласува с две ръце.

[caption id="attachment_425019" align="alignright" width="300"]Ритон Здравко от Ритон се обяви твърдо в подкрепа на смъртното наказание[/caption]

Според изпълнителя от дует "Ритон" в страната ни това може да се случи, защото подобни случаи станаха доста и това ще е убедителен аргумент българите да искат сурови наказание за извергите, посегнали на невинни жертви, включително и на деца. Насилието и посегателството на деца взимат застрашителни размери трялбва да се намери начин това да бъде спряно. И според певеца единствения изход връщане на суровото наказание, което ще спре по-нататъшните посегателства.

Неговата брачна половинка Катя от "Ритон" пък засегна темата за банката. Тя съжали искрено за този развой на нещата, тъй като КТБ е застанала зад техните проекти, включително и този, който им предстои на 20-ноевмри. Без тяхната подкрепа нещата няма да са така ясни и точни, но Катя се надява те да преодолеят и това. Тя каза още, че не всичките спестявания на звездното им семейство са в тази банка.

Дуетът сподели също, че слуховете, че са осиновили дете и го крият не отговаря на истината. Те не са направили това, тъй като са наблягали през всичките тези години на кариерата си. На този етап известната фамилия не съжалява, но не знае дали и в бъдеще ще е така.

Здравко от "Ритон" категорично отхвърли и слуха, че си е купил благородническа титла от Великобритания. Той дори запита водещата дали му прилича на човек с ниско самочувствие, за да се кичи с подобни неща като лорд или херцог например. Като с това индиректно осмя Евгени Минчев.