Деси Добрева изстрада много, но най-после откри щастието си с нов мъж!

Деси Добрева, която захвърли брачния хомот, е забелязана с ново гадже. Мъжът до певицата е бил в нея на шопинг в столичен мол. Двамата са се държали много мило и певицата непрекъснато е целувала мъжа до себе си.

Деси Добрева се разведе със съпруга си Мартин, след като двамата живяха едно известно време разделени. От брака си с Мартин те имат една дъщеря. Двамата казват заветното „да” през 2006 година. Мартин е съученик на нейната сестра и двамата се познават още от ученическите години. Деси Добрева завършва образованието си зад океана, в Америка. След това става вокалистка в "Шоуто на Слави" и в оркестър „Ку-ку-бенд”.

[caption id="attachment_425003" align="alignright" width="300"]Деси Добрева Деси Добрева отново е силно влюбена. Дали ще има и сватба?![/caption]

Двамата се оказват познати от детинство, близки, но семейният хомот й е дошъл в повече. След като ражда дъщеричката си, Деси Добрева е принудена да търчи по участия и изяви. Тя сама напуска "Шоуто на Слави" и се отдава на самостоятелна кариера. След като финансовата издръжка ляга почти изцяло на нейните рамене разривът в семейството е неминуем. Двойката известно време живее разделено и след това се развежда.Но дали финансовите проблеми или други неща водят до разрив в семейството, певицата отказва да говори и пази мълчание.

След развода тя отново е с друг мъж. Това е оператора Венко. Мъжът се раздели преди няколко години със съпругата си Гергана Стоянова. Тя е телевизионна водеща и съветник на културното министерство. Певицата Деси Добрева демонстрира щастието си с новия мъж до себе си. Близки до нея твърдят, че Деси Добрева не иска повече да си губи времето и отново да мине под венчило с новия си избраник. Дали обаче това ще се случи в най-скоро време знае само и единствено новата двойка.