Манекенката Виктория Джумпарова има нова изгора

От около месец нашумялата в „Къртицата” Виктория Джумпарова има връзка със софийския баровец Цветелин Георгиев – Цецо Надежденския, смятан за приближен на укриващите се от правосъдието дупнишки фараони Братя Галеви. Новият избраник на моделката е на 37 години и развива проспериращ бизнес – пише „Уикенд”. Той е собственик на огромна строителна фирма, контролира верига от автосервизи и притежава заведения по Южното Черноморие. Именно на морето това лято е станала и заварката между Виктория Джумпарова и Георгиев, а оттогава двамата са неразделни, макар все още да не живеят под един покрив – отбелязва изданието. Запознати с новата връзка на манекенката споделят пред седмичника, че красивата брюнетка планира да мине под венчило с гологлавия бизнесмен, който бе част от най-близкото обкръжение на Братя Галеви, докато дупнишките феодали не офейкаха в чужбина.

[caption id="attachment_424880" align="alignleft" width="300"]Виктория Джумпарова Виктория Джумпарова пак забърса мутра[/caption]

„Цецо Батц, както е известен в столичния кв. „Надежда”, отрупва Виктория Джумпарова със скъпи подаръци и тя е здраво хлътнала по него. Преди 2-3 години, когато манекенката сложи край на връзката си с женения Емил Русев (също участник в „Къртицата”), тя започна да преследва Цецо, но тогава двамата нямаха интимна връзка. Сега са заедно и красавицата видимо сияе от щастие” – коментират запознати. За разлика от повечето баровци новият избраник на Виктория Джумпарова не е фен на нощния живот в столицата. Той рядко може да бъде засечен на светски партита, но когато пирува, прави впечатление със свитата си от приятели и колосалните бакшиши, които хвърля. Като легенда се носи случай, при който ортакът на Братя Галеви хвърлил 5 бона бакшиш на фолкпевицата Мария. Напоследък двамата влюбени често са засичани в столичните заведения Бедрум и Парк бар, в които татуираният баровец хвърля колосални суми, за да задоволява прищевките на новата си изгора. В миналото сред завоеванията на богаташа са Снежина Вълкова и Моника Валериева, както и фотомоделът Янислава Илкова.