Камелия Воче изневерила на обичания футболист с богат лекарКамелия Воче упорито мълчи за брака си с "радостта на народа"

Камелия Воче е разбила сърцето на Божидар Искренов. Певицата, която в момента се подвизава във ВИП Брадър, отмъкна футболиста от дългогодишната му съпруга, само за да го предаде след това и да му изневери с друг мъж.

Камелия Воче и ГибонаТова е и най-вероятната причина изпълнителката да мълчи в шоуто и да не желае да коментира брака си с Гибона, докато няма никакви проблеми да обсъжда втория си брак с богат италианец, който посяга на дъщеря й. Камелия Воче и Гибона се запознават още като ученици в гимназията и помежду им незабавно пламва бурна любов. Двамата изкарват тримесечна гореща афера, но се разделят, за да се посветят на кариерите си - той на футбола, тя на музиката.

В продължение на 22 години певицата и футболистът се чуват само от време на време по телефона. За това време тя се омъжва и развежда два пъти, а той е верен на съпругата си Алина. Случайна среща помежду им на летище София обаче променя всичко. Ученическата любов пламва с пълна сила отново и футболистът зарязва съпругата си, от която има две деца.

Тогава влюбеният Божидар разкрива, че повторната му среща с Камелия е съдба, тъй като тя е любовта на живота му. "Радостта на народа", както е известен още Искренов не крие, че единствената причина да се разведе с жена си, е любовта към бившата му.

Която обаче не му отвръща толкова искрено. Бракът им продължава едва пет години, а тя го обвинява, че е съсипал любовта им с алкохолизма си. Истината обаче е, че тя му изневерява с богат лекар, с което буквално разбива сърцето му.

Заради това и Камелия Воче си мълчи толкова упорито в Къщата на ВИП Брадър за брака си с Гибона. На зрителите няма да им се понрави начина, по който се е отнесла с обичания футболист, научиха от Агенция ПИК.