Албена Вулева крие минало, което малко хора знаят!

Албена Вулева минала под венчило още в невръстната си деветнадесет годишна възраст. Устатата водеща обаче все още не знае причината, поради която се омъжила. Съпругът й Валери Вулев бил администратор на държавна служба. Въпреки развода си, Вулева продължава да му носи фамилията. Бракът им не продължил дълго и те не са се разделили в особено добри отношения, тъй като и двамата бивши съпрузи дори и не си говорят.

Според нейното обяснение грешните сигнали за обич и желание да създаде семейство се оказали неточни, а човекът не бил този, с който русокоската искала да остане до нея до края на живота й. Тя и до днес твърди, че още на другия ден след сватбата си разбрала, че това е грешно решение.

[caption id="attachment_424744" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева била семейна жена - представете си![/caption]

Злите езици обаче твърдят друго. Съпругът й е подготвил пътя към телевизионната кариера със своите връзки и ходатайства. След като попаднала в телевизията обаче Албена Вулева се променила. Тя веднага завъртяла връзка с по-млад колега. След което Албена Вулева се впуснала и в безконечни извън семейни забежки.

Те станали достояние на съпруга й това довело до разтрогване на брака. Въпреки, че за причина за развода се изтъквало тривиалното „несходство на характерите”, истината била, че креватните забежки на Албена Вулева унищожила връзката им.

След като се разделила със съпруга си, мадам „Сигнално жълто” изобщо не се е кротнала. Тя сменила много гаджета и любовници. От седем години скандалната бивша телевизионна водеща има връзка и живее на семейни начала с фитнес гуру.

Двамата са заедно от седем години и клюката ту ги събира, ту ги разделя. Албена Вулева трудно се побирала в рамките на средностатистическата домакиня, която се задоволява с един мъж и със семейния уют.

С мускулягата също не й потръгнало, а серията скандали ги разделила завинаги. След безконечни разочарования в силния пол, Албена Вулева преминала на другия бряг. Русата скандалджийка започнала да харесва представители от своя пол и да се влюбва в жени.