Асен Блатечки направи неочаквано признание за отношенията си с Диляна Попова

Асен Блатечки проговори за сина си и Диляна Попова. След продължителното мълчание, актьорът най-после разкри истината за отношенията си с майката на сина му. Откакто стана ясно, че синеоката красавица е бременна от него, постоянно се спекулираше с отношенията им.

Въпреки, че Диляна Попова призна, че Асен Блатечки е бащата на детето й, актьорът до последно мълчеше и отказваше да даде коментар пред журналистите.

Днес актьорът сложи край на мълчанието си. Той се появи в ефира на бТВ с променена визия. Асен Блатечки промени прическата си. Той сподели, че промяната във външния му вид се дължи на нова роля.

[caption id="attachment_424699" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки направи неочаквано признание[/caption]

Актьорът заяви, че обича една единствена жена в живота си. Асен Блатечки каза, че жената, която обича най-много, това е неговата дъщеря. Той допълни, че обичта към сина и обичта към дъщерята е различна.

Асен Блатечки каза, че от едната страна са Катерина и дъщеря им, а от друга са Диляна Попова и сина им. Той допълни, че не го интересува какво се говори за него и моделката, важно е, че е до нея и сина им и иска да продължат пътя си заедно, пише ПИК.

Преди няколко седмици тя роди син на Асен Блатечки. В жълтата преса тръгна слух, че половинката на Диляна Попова се разкъсва между нея и другото си семейство.

Докато тя беше в болницата, жълти издания постоянно спекулираха с отношенията между двамата. Според някои от тях Асен Блатечки нехае за Диляна Попова и е ходил до родилното само, за да види сина си.

Оказа се, че тези твърдения са далеч от истината и двамата актьори са заедно и в момента се радват на първородния си син.