Илиана Раева се натиска за министър на спортаИлиана Раева се ослушва за министерски пост, въпреки, че не получи дори и един процент подкрепа на изборите в неделя

Илиана Раева се ослушва да става министър. Бившата гимнастичка най-безцеремонно заяви, че с удоволствие би оглавила министерството на спорта, ако, разбира се, някой изобщо я покани да го стори. Съпругата на Наско Сираков отговори на журналистическия интерес дали би приела подобно назначение, че с удоволствие ще се съгласи, стига обаче да бъдат спазени някои точно определени правила, на които тя държи.

[caption id="attachment_424686" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева[/caption]

Гимнастичката, която се изявява и като жури в танцовото риалити "Денсинг Старс" изтъкна, че ако стане министър на спорта, единствената й цел ще е да работи в интерес на спорта в България, за да го развива във всичките му аспекти.

Шансът Илиана Раева да се уреди с министерски пост обаче е повече от минимален, тъй като бившата гимнастичка не успя да получи почти никаква подкрепа на провелите се тази неделя предсрочни избори. Раева не успя да събере дори един процент от вота на хората, така че и въпросът за това дали има шансове за министър, е по-скоро в сферата на теорията и предположенията.

Да не говорим и че в няколко свои статуса във Фейсбук, Илиана Раева неведнъж изтъква, че се чувства отвратена от политиката. Явно обаче не достатъчно, за да се откаже от нея. Нещо повече, сега съпругата на Наско Сираков претендира, че нейната партия ще представлява всички онези хора, които отказаха да гласуват в изборния ден.

Гимнастичката заяви още, че страната ни се нуждае от много и то спешни реформи, за даде продължи да затъва със същите темпове, предават от vsekiden.com.