Никол Станкулова яхна нова лъскава кола

Красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова има нова придобивка за 150 бона.

Колегите й в Нова тв коментират, че е яхнала чисто ново ауди. От няколко дни насам, Никол Станкулова паркирала луксозното возило пред сградата на телевизията, събирайки погледите на околните. Никой обаче не е изненадан от новата придобивка на Никол Станкулова, при все че тя не би могла да си я позволи със заплатата, която получава в медията. Причината за това е, че новото гадже на чаровната синоптичка е милионерски наследник и спокойно би могъл да си позволи да я засипва с подобни подаръци, както и да угажда на капризите й.

[caption id="attachment_424624" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова яхна нова лъскава кола Никол Станкулова яхна нова лъскава кола[/caption]

Из коридорите на Нова тв се носи мълвата, че Никол Станкулова е много умна и не се дава на каквито и да било мъже. Тя първо чака да й бъдат засвидетелствани сериозни намерения и да бъде отрупана с подаръци и едва тогава демонстрира добро разположение. Фактите сочат, че до този момент и трите сериозни гаджета на Никол са красиви синове на известни баровци, които разполагат със солидни финансови средства, пише pik.bg.

Преди известно време се появи мълвата, че Никол Станкулова ще бъде изгонена от Нова тв. Според твърденията, шефовете на медията й били вдигнали мерника, тъй като тя категорично отказвала да става рано, за да води синоптичната прогноза в новинарските емисии на сутрешния блок. Тя се жалвала пред шефовете, че се е уморила да става в четири часа сутринта в продължение на години. Не е ясно дали поради тази причина или просто е съвпадение, но всички зрители на Нова тв са наясно, че сутрешните емисии на синоптичната прогноза се водят от Гергана Малкоданска. Със сигурност Никол Станкулова би могла да си позволи такава екстра, ако реши, че ще остави издръжката си на приятеля си. По-късно обаче тя категорично опроверга твърдението, че ще напусне медията. Никол Станкулова посочи, че това е поредната измислица на жълтите издания.