Най-близката приятелката на Зорница Линдарева проговори

Миската Галена Димова, която е една от най-добрите приятелки на Зорница Линдарева, проговори. Блондинката разкри интересни факти от живота на своята приятелка. Тя каза, че преди време Зорница Линдарева била 85 килограма. Въпреки теглото си, тя никога не е имала комплекси от тялото си и не се е срамувала от него, сподели Галена Димова.

Зорница Линдарева решила да отслабне не заради комплекси, а поради факта, че преценила, че килограмите й са в повече за ръста й. Въпреки, че мерките на Зорница Линдарева по това време не били перфектни, обожатели не й липсвали. Точно тогава брюнетката заснела и предизвикателната си фотосесия, която въпреки, че отказала да види бял свят, става публично достояние.

[caption id="attachment_424552" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева тежала 85 килограма[/caption]

Бившата на Тачо е на мнение, че да се снимаш по този начин не е нито срамно, нито пошло, а истинско изкуство. Не само Зорница Линдарева мисли така, но и родителите й, които нямали нищо против дъщеря им да участва в подобна фотосесия.

Галена Димова сподели, че Зорница Линдарева никога не е страдала от булимия и тези твърдения са пълна измислица. Тя допълни, че приятелката й отслабнала доста и от стрес. Зорница Линдарева преживяла много тежко развода на сестра си.

Галена Димова коментира и манията на Зорница Линдарева постоянно да изтъква колко е красива. Тя заяви, че дружката й го прави единствено, защото иска да е център на вниманието. Когато желанието й да бъде център на вниманието се полее с обилно количество вино, тогава става опасно, сподели Галена Димова.

Миската коментира и корекциите на дружката си. Тя заяви, че Зорница Линдарева има само една корекция и тя е на бюста й. Галена Димова опроверга твърденията, че приятелката й има ботокс. Тя разкри, че Зорница Линдарева не харесва носа си, но въпреки това не го е коригирала, пише Хот арена.