Гадателка и нумероложка със сензационно предсказание за Бойко Борисов

Известната гадателка Гюкчен и нумероложката Ели Маринова направиха прогноза за бъдещето на Бойко Борисов в политиката. Двете дами са категорични, че лидерът на ГЕРБ ще успее да преглътне гордостта си и отново ще управлява. Те заявиха в ефира на ТВ7, че следващата коалиция, която ще управлява страната ни, ще бъде по-балансирана.

Ели Маринова предсказа, че в коалицията ще влязат ГЕРБ, ДПС, формацията на Георги Първанов и Реформаторския блок. Гадателката предрече, че Меглена Кунева ще остане безспорен лидер и през следващите години. Тя е категорична, че февруари месец следващата година предстоят много промени в политиката.

[caption id="attachment_424535" align="alignright" width="300"]Бойко Борисов Бойко Борисов ще стане президент, според Гюкчен[/caption]

Гюкчен заяви, че тогава ДПС ще влезе във властта и ще вкара много свои министри в управлението. Гадателката е убедена, че новият кабинет ще управлява прозрачно и народът трябва да му се довери напълно. Тя допълни, че Бойко Борисов ще успее да преглътне гордостта си и ще приеме ДПС. Врачката заяви, че Лютви Местан ще вземе поредица от правилни политически решения, пише ПИК.

Гюкчен взриви ефира в предсказанието, което направи за Бойко Борисов. Тя заяви, че през 2016 година той ще стане президент, но преди това ще свърши много други важни задачи.

Ели Маринова каза, че на този етап не вижда разпадане на Реформаторския блок и партията ще остане стабилна.

Двете гадателки направиха прогноза и за бъдещето на КТБ. Според Гюкчен съдбата на банката ще стане ясна следващия месец. Нумероложката допълни, че банката няма да възстанови активите си напълно, пише ПИК.

Въпреки това и двете са убедени, че Бойко Борисов отново ще управлява. От този понеделник партията му ще започне преговори и с останалите политически партии.

Тази седмица ДПС ще заседава извънредно, за да реши дали да се коалира с ГЕРБ. Лютви Местан заяви, че ако Бойко Борисов подкрепи пътя към Европа, ще получи подкрепа от ДПС.