Ели Гигова се скара на Елена Кучкова

Кротичката и мълчалива Ели Гигова също не успя да сдържи нервите си и избухна срещу един от съквартирантите във ВИП Брадър.

Ели Гигова се наостри след няколкото поредни намека, че успехите, които е постигнала в живота си се дължат на факта, че е дъщеря на оръжейния бос Николай Гигов. Намеците дойдоха от плеймейтката Елена Кучкова и обтегнаха допълнително отношенията й с Ели Гигова. Милионерската наследница обаче даде на Елена Кучкова да разбере кристално ясно, че е готова да се бори с всеки един подобен предразсъдък към нея в къщата на ВИП Брадър.

[caption id="attachment_424494" align="alignright" width="300"]Ели Гигова се скара на Елена Кучкова Ели Гигова се скара на Елена Кучкова[/caption]

Ели Гигова подчерта, че предразсъдъци винаги има и допълни, че по принцип се получава така, когато хората общуват помежду си и има някакъв изграден стереотип. „Дъщерята на Николай Гигов обаче не е стереотип за мен, а реалност”, категорична бе тя. Ели Гигова заяви, че ако не е носила тази фамилия, е нямало да е тя, а някоя друга и подчерта, че всеки е роден на мястото си със семейството, което има. В заключение тя заяви, че фамилията не й тежи и си я носи, макар да е слабичка, пише pik.bg.

Очевидно Ели Гигова се е окопитила и е решила, че няма да позволи да бъде мачкана просто, защото е дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов. Преди броени дни тя разкри пред съквартирантите си тежката лична драма свързана именно с този факт. Ели Гигова изплака, че като ученичка непрестанно е била подлагана на тормоз, защото е дъщерята на Николай Гигов. Тя не отрече, че е расла в разкош, но пък за сметка на това е претърпяла тежък челен удар още в ранните си детски години, сблъсквайки се с жестокостта, на която са способни хората. Поради това, че Николай Гигов бил собственик на Локо (София), съучениците й, които били футболни запалянковци редовно изсипвали гнева си върху нея, без да има никаква вина.