Ники Кънчев направи сериозен гаф

Водещият на лайфовете на ВИП Брадър Ники Кънчев се изложи сериозно в ефир.

По време на живото предаване снощи, на което зрителите трябваше да решат кой да напусне завинаги къщата на ВИП Брадър, Ники Кънчев направи нов чутовен гаф, с който засенчи предишния си най-голям гаф до момента – случаят, в който остана без думи при срещата си със световната знаменитост Памела Андерсън.

Стана ясно, че Ники Кънчев не бе добре подготвен за разговора си с дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, която придоби известност с факта, че е отмъкнала гаджето на Люси Дяковска (Камелия).

[caption id="attachment_424478" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев направи сериозен гаф Ники Кънчев направи сериозен гаф[/caption]

Водещият на живото предаване не спря да разпитва Ивана за различната й ориентация, вместо да й даде възможност да защити майка си, за каквото бе поканена всъщност. Ники Кънчев я заля с поредица от въпроси, интересувайки се как Йорданка Христова е приела различната й ориентация, дала ли й е право на избор, помогнала ли й е… Ивана остана видимо изненадана от атаката на мистър „Стани богат” и го попита в прав текст дали е поканена да обсъждат ориентацията й или заради майка й.

В кръга на шегата младата дама заяви, че се позовава на петата поправка да не говори за себе си. Тя затапи окончателно Ники Кънчев като заяви, че е „някое извънземно”. Той обаче бързо успа да се освести и след краткото мълчание продължи с любопитството си по отношение на ориентацията й. Ники Кънчев настоя Ивана да му разкаже как се е стигнало до там, че е преминала на отсрещния бряг. Щерката на Йорданка Христова обаче ясно и категорично даде да се разбере, че няма да задоволи нездравия интерес на водещия. В крайна сметка Ивана успя да заяви, че обожава майка си и се гордее с нея, защото й е дала прекрасно възпитание. В края на разговора Ники Кънчев отново се изказа неподготвен, заявявайки ни в клин, ни в ръкав, че Йорданка Христова трябва да се гордее с Ивана, както и тя с нея, в отговор на което наследницата на естрадната певица заяви, че това вече е така, пише vsekiden.com.