Британските медии изкараха наяве стара връзка на принц Чарлз, която може да му струва скъпо

Медиите във Великобритания гръмнаха с новината, че принц Чарлз се развежда с Камила Паркър-Боулс заради призраци от миналото.

"Инкуизитър" съобщава, че певицата Барбара Стрейзънд може да разведе принц Чарлз. Изданието уточнява, че причина за развода на британския престолонаследник може да стане разкритието от миналото му, че е имал връзка с Барбара Стрейзънд. Камила Паркър-Боулс останала шокирана от новината и през последните няколко дни все по-често се замисля дали да не подаде документи за развод с принц Чарлз, пише в. "Телеграф".

[caption id="attachment_424417" align="alignright" width="300"]Британските медии изкараха наяве стара връзка на принц Чарлз, която може да му струва скъпо Британските медии изкараха наяве стара връзка на принц Чарлз, която може да му струва скъпо[/caption]

Настоящата съпруга на британския престолонаследник изпаднала в див ужас, че е спал и с други жени. Служители от кралския двор разкриват, че когато Камила попитала в прав текст принц Чарлз дали е имал любовна авантюра с певицата Барбара Стрейзънд, докато е бил с нея и с Даяна, престолонаследникът само се засмял. Веднага след това той пуснал неподходяща шега, заявявайки, че е щяло да бъде много по-добре, ако бе взел решението да се ожени за Барбара Стрейзънд, вместо за нея. Тези думи прелели чашата на търпението на Камила Паркър-Боулс и тя вече била наела екип, който да защитава правата й в съда по време на бракоразводното дело.

Ако наистина се стигне до развод между принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, това може да струва на британския престолонаследник „скромната” сума от 350 млн. лири. Мълвата носи, че принц Чарлз залитал по Барбара Стрейзънд в продължение на години, докато през 1994 година двамата си уредили среща в хотел "Бел Еър" в Лос Анджелис. Престолонаследникът и легендарната певица се срещнали на следобеден чай, след което се усамотили в една от стаите в хотела. В най-новия си брой, списание „Глоуб” разпалва драмата като отбелязва, че тръпката помежду им, е жива и до днес. "Инкуизър" твърди, че връзката между принц Чарлз и Барбара Стрейзънд е започнала още през 1974 г., когато двамата се срещат на снимачната площадка на „Весела жена” по време на посещението на престолонаследника в Лос Анджелис. Интимността помежду им обаче дошла две десетилетия по-късно, когато изпълнителката пяла пред принца в Лондон, пише pik.bg.