Слави Трифонов контролира подчинените си дори в деня на вота

Слави Трифонов контролира вота на подчинените си. Шоуменът застави всички от екипа си да гласуват, научи ПИК. Той припомнил няколко пъти на подчинените си да не забравят да гласуват. Слави Трифонов дори им казал да се снимат пред урните. Въпреки, че изричал това като на майтап, от тона му ставала ясно, че иска да контролира хората си, разкриват подчинените му.

Всеки път, когато наближават избори, Дългия започвал да изнася лекции пред екипа си колко е важен гласа на всеки един от тях. Въпреки, че той никога досега не е налагал мнението и политическите си пристрастия, Слави Трифонов постоянно говорел за предстоящите избори и колко е важно да се гласува.

[caption id="attachment_424341" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов контролира вота на подчинените си[/caption]

Подчинените му, които от години работят с него, го познават много добре и знаят, че той от типа хора, непонасящи нехаещите за случващото се в държавата. През последните години Слави Трифонов заложи прекалено много и на политическите сюжети на скечовете в шоуто му, което до известна степен се отрази негативно на рейтинга му. Въпреки това Слави Трифонов не се отказва от политическата тематика в шоуто си.

Подчинените на Дългия го познават много добре и точно заради това предпочитат да изпълнят стриктно заръките му вместо да си навлекат гнева му, пише ПИК.

Наскоро в медиите тръгна слух, че Слави Трифонов се е разделил с половинката си Мартина. Появиха се много спекулации по тази тема. Според мълвата, най-вероятната причина за раздялата на Дългия и неговата половинка, е отказът от страна на шоумена да се задоми и най-после да свие семейно гнездо.

Мартина е била засечена да излиза с куфари от дома на любимия си. Според запознати тя повече не се е върнала в апартамента му и двамата официално са се разделили.