Диляна Попова изпадна в тежка депресия само дни след раждането на сина си

Диляна Попова изпадна в тежка депресия и почти не излиза от дома си. Моделката е изцяло погълната от грижите за малкия Борил. Бащата на малкия юнак не взима почти никакво участие в отглеждането му. Актьорът е зает със служебните си ангажименти и вечер се прибира много късно у дома. Обикновено по това време Борил спи, а когато вечер се събуди, Диляна Попова поема грижите за него.

Моделката е на ръба на отчаянието. Докато за Асен Блатечки, Борил е второ дете, то за Диляна Попова е първо и тя вече е изпаднала в паника, че може нещо да обърка.

[caption id="attachment_424226" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова изпадна в депресия[/caption]

Синеоката красавица вече се чувства напълно изтощена, въпреки, че малкият Борил е едва на няколко дни, научи "Всеки ден". Още повече, че малкият почти не спи вечер и това допълнително изтощава майка му.

Това, което най-много измъчва Диляна Попова е, че тя не получава почти никаква подкрепа от Асен Блатечки. Актьорът почти не се прибира у дома, а в малкото часове, в които е там, отново Диляна Попова се грижи за сина им, пише Хот арена.

В малкото си свободно време актьоръ се разкъсва между двете си деца. Голяма част от почивките си той прекарва с Катерина - дъщеря му от неговата бивша половинка Катерина Горанова.

Диляна Попова, която вече е на ръба на отчаянието се жалва пред свои приятелки, че грижите са сина й я оставят почти без сили. Тя не е единствената недоволна от тази ситуация. Законната половинка на актьора все още не може да свикне с мисълта, че дъщеря им трябва да дели обичта и вниманието на баща си с сина му от Диляна Попова.

Режисьорката също е изпаднала в тежка депресия и се затворила у дома.