Преди смъртта си Валя Иванова е поддържала странни отношения с тайнствени мъже!

Нови шокиращи данни за смъртта на дъщеря си Валя Иванова е дала нейната майка на прокурор Димо Маджаров. Наблюдаващият прокурор е заявил пред ПИК, че те трябва да се проверят обстойно, за да се разбере дали момичето се е удавило само или е било убито. Фактите касаят две лица, свързани с Валя Иванова, за които никой не е знаел, дори и приятеля й Валентин Георгиев, освен нейната майка.

Родителката настоява разследването да продължи, защото е убедена, че дъщеря й е убита и смъртта й не е в резултат на инцидент. Защото истината за тайнствените мъже изплува наскоро и още не се знае каква роля са имали в последните дни на Валя Иванова. А тогава тя е била странно затворена в себе си, разкри родителката й.

[caption id="attachment_424213" align="alignright" width="300"]Валя Иванова Новите факти около смъртта на Валя Иванова може да подновят разследването[/caption]

Засега разследващият прокурор не може да даде повече информация, но обеща да го направи, след като фактите се проверят.

Припомняме, че красивата стоматологична медицинска сестра Валентина Иванова изчезна мистериозно на 15-ти април. За последно тя бе видяна от таксиметровия шофьор, който я остави в началото на Морската градина в Бургас малко след полунощ. Повече от месец момичето се издирваше, като дори се работеше по версия за отвличане и извън граница.

В издирването на Валя Иванова участваше и приятеля й полицай, който дори организира няколко акции по Бургаското и цялото Южно Черноморие. Силно разложеният й труп изплува на бургаското пристанище в средата на май. От изчезването до погребението й от полицията поддържаха версията, че се касае за самоубийство. Много шокиращи факти сочеха, че пръст в това има и приятеля й Валентин Георгиев, но нещата не се доказаха категорично. Според една от версите, момичето е било убито от близък до фамилията човек, който е замаскирал убийството й като самоубийство.

Първоначалната следа, по която работи полицията е самоубийство заради отчаяние. Според разследващите Валя Иванова си е сложила край на живота, защото е разбрала, че не може да стане майка. Тази хипотеза бе категорично отречена от семейството й, тъй като хубавицата Валя Иванова не е имала подобни проблеми. Прокуратурата ще продължава работата по случая, докато се изясни цялата истина, твърди наблюдаващия прокурор Димо Маджаров.