Елена Кучкова е поредната, която драпа да напусне шоуто!

Елена Кучкова е с твърдото намерение да напусне Големия брат. Скандалната моделка копнее да се махне от Къщата, за да се види с мистериозния си приятел. Преди да влезе в играта разбивачката на сърца Елена Кучкова бе повече от категорична, че иска да остане в шоуто колкото е възможно повече, за да спечели и играта. Тя твърдеше, че има изключително много почитатели и едва ли не мъжката половина на човечеството ще я подкрепи тотално.

Скандалната Елена Кучкова даде заявка, че жените си пазят мъжете от нея, а последните си „чупят вратовете и изплезват езици щом като само мине по улицата триумфиращо”. После пък се разсърди на ВИП Брадър, че в Къщата има само пенсионери, бабички и обратни.

[caption id="attachment_424042" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Съквартирантите зажадняха да си тръгват доста по-рано от обичайното. Елена Кучкова е поредната желаеща[/caption]

Сега обаче Елена Кучкова иска час по скоро да си „плюе на петите” и да излезе от шоуто. Преди грозния скандал между мъжа на Жени Калканджиева Тачо и любовницата му Зорница Линдарева, на която отй й удари шамар, Елеан се зарадва, че е сред номинираните за изгонване. Елена Кучкова се кефише от този факт и дори и сподели на някои от съквартирантите, че е щастлива, че искат да я изгонят.

Много й липсвал приятеля и мечтаела час по–скоро да го види. Преди това обаче тя се оплете в други лъжи. Елена Кучкова категорично заяви с влизането си в Къщата, че ще остане вътре възможно най-дълго, защото феновете й са безброй.

Припомняме, че тя скандализира публичното пространство преди време, че има за гадже депутат, който ще влиза в Европарламента. После дори пусна видео с част от тузарския му дом на любимия си. Папараците нарочиха Ангел Джамбазки за нейно гадже, защото моделката го определи като млад, заможен политик. Последният дори даде пресконференция, че не познава и няма нищо общо с палавата мома. Затова сега Елена Кучкова се радва, че е номинирана и иска да напусне Къщата на ВИП Брадър.