Служители на Агенция за закрила на детето се заемат с Жени Калканджиева и Тачо

Заради изцепките си в къщата на ВИП Брадър, Жени Калканджиева и половинката й Стефан Манов-Тачо съвсем скоро могат да останат без наследника си.

Възмутени зрители призоваха социалните служби да спасят сина на Жени Калканджиева и Тачо от тях. За всички стана ясно, че детето на известната двойка бива подлагано непрестанно на стрес заради постоянните им словесни нападки, скандали и алкохолни изцепки. Родителите на 5-годишното момченце се изложиха до край пред очите на цяла България, разкривайки пикантни подробности от интимния си живот.

[caption id="attachment_423997" align="alignright" width="300"]Служители на Агенция за закрила на детето се заемат с Жени Калканджиева и Тачо Служители на Агенция за закрила на детето се заемат с Жени Калканджиева и Тачо[/caption]

Освен това видеото бе излъчено във време, в което децата са пред малкия екран. Именно поради тази причина редица родителски организации, както и зрителите на ВИП Брадър скочиха в мрежата срещу Жени Калканджиева и Тачо. Те призоваха Агенцията за закрила на детето да се намеси и да спаси малкия Жорко от родителите му.

Зрителите са потресени от изцепките на Жени Калканджиева и Тачо в къщата и са категорични, че 5-годишния им син живее в рискови условия, които ще нанесат трайни последствия върху крехката му психика. Известната двойка изглежда забравят, че са родители и не спират да се карат и да се нагрубяват, а за капак на всичко разкриват и креватните си изцепки и то до най-малките подробности, гневят се почитателите на риалити формата.

Специалисти припомнят, че подобен случай имало и преди години в къщата на ВИП Брадър, когато Виолета Здравкова вкара невръстната си дъщеричка вътре и за малко щеше да я изпусне да се удави в басейна заради немарливостта си. Тогава властите извършиха спешна проверка и разпоредиха детето да напусне незабавно шоуто. В случая на Жени Калканджиева и Тачо обаче рисковото положение на детето им не е извън дома им, а вътре в него. От Агенцията за закрила на детето посочват, че случаят трябва да бъде разследван, за да бъдат установени рисковете за момченцето, предвид средата, в която живее. Ако при проверката бъде доказано, че 5-годишният Жорко е свидетел на опасното поведение на родителите си, експерти от Агенция „Социално подпомагане” ще принудят Жени Калканджиева и съпруга й да посещават психолози и педагози, които ще им помогнат да подобрят семейната среда. Ако двамата не успеят да се справят с проблема, детето ще им бъде отнето, пише pik.bg.