Любо Нейков загуби битката с Иван и Андрей

Продукциите на Любо Нейков и съдружника му Евтим Милошев са на път да останат в миналото. Въпреки, че продуцентите преподписаха това лято договор с бТВ за "Комиците", все още има вероятност шоуто да падне. Това се дължи на скритите клаузи в договора, според които шоуто може да бъде свалено малко след старта му, ако рейтинг, който има е нисък за бТВ.

Това на практика означава, че опасността за Любо Нейков и Евтим Милошев все още не е отминала. Само за няколко дни двамата продуценти трябва да организират заснемането на нови епизоди от комичното шоу, тъй като стартът му вече веднъж се отложи.

[caption id="attachment_423971" align="alignright" width="248"]Любо Нейков Любо Нейков загуби битката за "Голата истина"[/caption]

Този сезон "Комиците" ще стартират малко по-късно от обичайното. Любо Нейков и Евтим Милошев трябва да намерят вариант, с който да привлекат зрителския интерес, който спадна значително през последните месеци. Предаването се превърна от една от най-гледаните продукции в продукция, която на практика не носи почти никакви приходи на бТВ.

Докато преди няколко години феновете на "Комиците" се редяха на опашка за билети, то сега шоуто трудно си осигурява дори и платена публика, която не е никак рентабилна за продуцентите.

Според запознати, дните на "Комиците" в ефир са преброени, ако Любо Нейков не вземе спешно мерки. Продуцентът е решил да заложи на нов декор и кръшни танцьорки. Дано инвестицията да донесе желания резултат. Напомняме ви, че продуцентите на "Комиците" вече инвестираха в нов декор, но това не успя да вдигне рейтинга на предаването.

След завръщането на Иван и Андрей в бТВ, започна битка между тях и Любо Нейков за "Голата истина". За съжаление комикът загуби войната и "Голата истина" вече ще се продуцира от Иван и Андрей. Предаването ще стартира след Нова година с напълно обновена концепция, пише ПИК.