Жени Калканджиева отново не успя да сдържи нервите си

Жени Калканджиева успя да втрещи съквартирантите с думите си.

Тя се притесни много сериозно веднага, след като стана ясно, че половинката й Стефан Манов-Тачо трябва да напусне ВИП Брадър. Притеснението на Жени Калканджиева бе свързано със семейния бюджет. На фона на това, че шестата по красота в света ще се раздели с мъжа си за неопределен период от време, реакцията й бе повече от шокираща. Само минути след като двойката се бе обяснила в любов, Жени Калканджиева се притесни за това, че Тачо ще изгуби парите от обещания хонорар. Тя дори нападна Зорница Линдарева с думите: "Видя ли какво стана. Не е важно, че е навън, а това колко пари е загубил".

[caption id="attachment_423960" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева отново не успя да сдържи нервите си Жени Калканджиева отново не успя да сдържи нервите си[/caption]

Фолк певицата Кали се опита да влезе в ролята на умиротворител и обясни на Жени Калканджиева, че е възможно продуцентите на шоуто да наложат само глоба на Тачо, а не да го лишат от целия хонорар. Единствената реакция на Жени Калканджиева бе: „Дано!”. Очевидно семейният бюджет на шестата по красота в света е доста поизтънял, щом я тревожи факта, че Тачо може да бъде лишен от хонорара.

Плеймейтката Елена Кучкова вече не издържа на скандалите, които разкъсват къщата и поиска да напусне шоуто. Милионерската наследница Ели Гигова пък призна, че стресът и недохранването в къщата никак не й се отразяват добре. Тя изплака, че в резултат на цялата тази лудница е отслабнала. Поглеждайки се в огледалото, Ели Гигова заяви, че е заприличала на призрак, пише pik.bg. Най-лютите битки под покрива на ВИП Брадър обаче тепърва предстоят и тези, които са слаби ще окапят първи. Припомняме, че преди няколко дни Тити Папазов също поиска да напусне къщата, но по-късно се разколеба и остана заради каузата. Припомняме, че още в началото той заяви, че влиза в риалити формата, за да спечели пари за „Левски”.