След напускането на Тачо, Евгения Калканджиева подготвя преврат срещу Зорница Линдарева

Евгения Калканджиева се подготвя да взриви Къщата на ВИП Брадър с отмъщението, което подготвя на Зорница Линдарева. От погледа на съпругата на Тачо не убегна факта, че когато ВИП Брадър обяви решението си мъжът й да бъде изгоден Зорница Линдарева се зарадва. На лицето й грейна ехидна усмивка, която разгневи още повече бясната Евгения Калканджиева.

След напускането на Тачо напрежението в Къщата ескалира. Тази вечер зрителите на формата ще станат свидетели на удара, който шефката на модната агенция ще нанесе на Зорница Линдарева. Жени Калканджиева изгони Зорница Линдарева от спалнята и я остави да спи на земята. Двете дами деляха една и съща постеля, тъй като Камелия Тодорова оказа да дели леглото си с когото и да било.

[caption id="attachment_423943" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева с удар срещу Зорница Линдарева[/caption]

В тази ситуация Тачо постъпи като истински кавалер и отстъпи мястото си до Калканджиева на Зорница Линдарева, а той спеше на земята.

Веднага след напускането на резиденцията от Тачо, неговата половинка се усамоти в двора. Разстроената Жени Калканджиева дочу разговора на съквартирантите си, които коментираха случилото се. Тя ги помоли да не говорят за Тачо, поне докато не заспи, тъй като това я разстройва още повече.

Калканджиева помоли някой да спи до нея, заявявайки, че няма намерение от тук нататък да дели една постеля със Зорница Линдарева, пише ПИК. Разгневената половинка на Тачо заяви, че ще си отмъсти на моделката за случилото. Какво ще случи между двете дами, предстои да разберем тази вечер.

Междувременно Кали и Камелия Воче обсъдиха случилото  се. Кали, която се оказа една от защитничките на Тачо, заяви, че той трябва да си намери жена на неговата възраст. Фолкаджийката допълни, че ако Тачо и Калканджиева все пак останат заедно, трябва да спрат алкохола.

Как ли ще реагира Жени Калканджиева на тези коментари, предстои да разберем тази вечер.