Напускането на Тачо във Вип Брадър бе пълен фарс!

Най-интересният участник в Къщата на ВИП Брадър е безспорно Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева обаче бе изгонен заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Като неоспорим фактор бе изтъкнат довода, че ВИП Брадър не търпи в Къщата да има насилие. Изгонването на съпруга на Шестата по хубост обаче бе истински фарс.

След разигралия се скандал, в който Тачо посегна на Зорница Линдарева той бе изведен от Къщата на бароковия разкош. Тачо бе оставен в трудово-възпитателното общежитие, за да се реши съдбата му от останалите съквартиранти, както и от зрителския вот.

[caption id="attachment_423927" align="alignright" width="300"]Тачо Изгонването на Тачо бе толкова нескопосно режисирано, че ядоса мнозина[/caption]

Почти всички съквартиранти се изказаха в негова полза и пожелаха Тачо да си остане в Къщата. Това поиска дори и битата от него Зорница Линдарева. Изкусителката не престана да хвали Тачо и заяви, че заради алкохола той става по-буен, но иначе е много добър и свестен.

Жени Калканджиева също се изказа в полза на съпруга си, като го обрисува като добър и чувствителен човек, но първосигнален и не достатъчно обръгнат на живота.

Още Ники Кънчев с реакцията си показа, че има нещо гнило в цялата ситуация. Той проведе разговор с Тачо в работническото общежитие. След което каза, че ще му пусне най-хубавите моменти от престоя му в Къщата. Клипчето разбира се не можеше да се сътвори на мига, той е правено преди. Това наведе на мисълта зрителите, че Тачо е вече подготвен за елиминиране от Къщата.

В предаването на Гала „На кафе” Тачо категорично заяви, че не съжалява за шамара на Зорница Линдарева. С присъщата си откровеност той заяви, че поддържа казаното в Къщата, когато е бил пиян за казаното по адрес на съпругата си Жени. Отношенията между тях наистина не са особено добри, а жена му Жени Калканджиева от половин година непрекъснато пътува до Варна, Бургас и Рим.

Там Шестата по хубост си има любовници, при които отива. Но отворените отношения на брака им не им носят радост. А Тачо призна, че двойката още не се е развела официално заради финансов проблем.