Тачо разкри дали приказките за развода в шоуто са били плод на нерви или са реалниТачо е убеден, че Жени Калканджиева не му е простила изневярата

Тачо разкри дали с Жени Калканджиева ще се разведат или не. Съпругът на шестата по хубост в света за пръв път проговори открито за отношенията помежду им и за разрива, който е настъпил, след изневярата му със Зорница Линдарева. И последвалата след това изневяра на самата Жени, очевидно, за да му го върне. Въпреки сериозните сътресения, през които преминава брака им обаче, Тачо е категоричен, че няма никакви намерения да се развежда със съпругата си.

[caption id="attachment_423894" align="alignleft" width="300"]Тачо не мисли да се развежда с Жени Тачо не мисли да се развежда с Жени[/caption]

В студиото на "На кафе" тази сутрин, изгоненият заради агресивно поведение участник във ВИП Брадър сподели, че двамата с Жени много често имат такива бурни скандали като тези, на които зрителите станаха свидетели в Образцовия дом на шоуто. И всеки път е имало заплахи за развод от страна на шефката на Визаж. Всичко обаче е оставало плод на гнева и на сутринта нещата помежду им пак са си нормални, разкрива Тачо подробности от семейния си живот с миската.

Той издаде още, че въпреки опитите й да се прави на широко скроена и непукистка, Жени всъщност е страшно ревнива. И точно заради това все още не е успяла да превъзмогне изневярата му. Тачо издаде, че двамата са имали един единствен сериозен разговор на тази тема, след като извънбрачната му връзка стана обществено достояние.

От тогава насам обаче това е буквално тема табу, научиха от Блясък. Въпреки многобройните им скандали и проблеми, Тачо е категоричен, че не иска жена му да се променя. И е убеден, че ако и той имаше пари, проблемите им изобщо нямаше да съществуват.