Тачо призна, че бракът му с Жени Калканджиева е съвкупност от алкохол и финансови проблеми

Стефан Манов-Тачо изкара наяве скандални истини за връзката си с Жени Калканджиева.

Той заяви, че може да не изкарва пари, но работи по този въпрос. Тачо призна, че бракът му с Жени Калканджиева е разкъсван от множество проблеми и допълни, че вероятно не само при тях е така. Половинката на шестата по красота в световен мащаб определи бракът им като „особен”, уточнявайки, че е съвкупност от финансови проблеми и алкохол. Тачо обаче не пожела да уточни дали и двамата със съпругата му залагат на пиенето или това е само негов порок. Всъщност зрителите на ВИП Брадър биха могли да си отговорят и сами на този въпрос след това, което видяха снощи по време на живото предаване.

[caption id="attachment_423846" align="alignright" width="300"]Тачо призна, че бракът му с Жени Калканджиева е съвкупност от алкохол и финансови проблеми Тачо призна, че бракът му с Жени Калканджиева е съвкупност от алкохол и финансови проблеми[/caption]

Жени Калканджиева едва не изпадна в истерия, научавайки, че Камелия Воче е пожелала виното да бъде оставено за готвене. Едва по-късно стана ясно, че Камелия Воче е прибегнала до този трик, за да вземе виното от ръцете на Зорница Линдарева, която и без това се беше наквасила до козирката.

Тачо твърди, че не е зависим от Жени Калканджиева, при все че тя не отрече снощи, че е като майка за него. Стефан Манов обаче се опита да замаже положението с майтап, заявявайки, че не само, че този факт не му пречи, ами дори му е забавно. Той подчерта, че Жени Калканджиева е точно толкоз грижовна спрямо него, колкото изглежда. При все, че към днешна дата не изкарва и пукната пара, Тачо разкри, че има планове, които са в ход и изрази надежда, че съвсем скоро ще промени това положение. Категорично обаче отказа да посочи областта, в която възнамерява да се реализира.

Като черешка на тортата дойде скандалното признание на Тачо, че половинката му Жени Калканджиева е много по-добра в леглото от бившата му вече любовница Зорница Линдарева. По отношение на твърденията, че Жени Калканджиева му е изневерила с Кела, Тачо заяви, че за пръв път чува да него. В заключение той посочи, че единствените заплахи, които е получавал в живота си, са идвали от съпругата му, пише Блиц.