Ели Гигова смята себе си за представител на шестата раса

Милионерската щерка Ели Гигова се сдуха тотално.

Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов до момента остана почти незабележима за зрителите. Тя се прокрадваше като дух в някой и друг кадър, бе тиха и кротка. В мига, в който взе да си общува с останалите съквартиранти в къщата на ВИП Брадър обаче, Ели Гигова показа истинската си същност. Това, което се разбира веднага е, че наследницата на Николай Гигов е доста ексцентрична личност.

[caption id="attachment_423834" align="alignright" width="300"]Ели Гигова смята себе си за представител на шестата раса Ели Гигова смята себе си за представител на шестата раса[/caption]

По всичко личи, че тя е не по-малко странна от останалите обитатели на къщата, още повече след като призна, че е вярна последователка на митичната Алена и освен това е нумероложка. Ели Гигова е пристрастена към хороскопите. Това показва, че постоянните й цитати по отношение на зодиакалните зависимости по време на номинациите, не са случайни. Тя особено много набляга на знака „Риби”, тъй като е родена именно под неговото влияние. В този ред на мисли, изобщо не е изненадващо, че Ели Гигова смята себе си за дете-индиго и е повече от убедена, че усеща бъдещи събития.

Щерката на оръжейния бос твърди, че този факт обяснява буйния й характер, макар за сега да успява да го прикрие умело и да не му е дала воля под покрива на къщата. Ели Гигова е категорична, че принадлежи към т.нар. шеста раса и това обяснява вечната й непримиримост. Всичко това си личало по наблюдаваната от експерти, а и самата нея виолетово-синкава аура – цвят индиго. Тези хора лесно могат да бъдат разпознати и по характера, твърди „Слава”, позовавайки се на мнението на специалисти.

Хората, които притежават този генетичен код, са много по-чувствителни от останалите. Това се отнася както до възприятията им за света, така и за личните им връзки. Представителите на шестата раса не могат да се съобразяват с утвърдените ценностни системи и не признават авторитетите в дадена област. Това е и причината, поради която Ели Гигова изготвя сама хороскопа си, вместо да се довери на утвърдени специалисти в тази област, пише pik.bg.