Жени Калканджиева иска алкохол и цигари

Жени Калканджиева изтрещя тотално под покрива на ВИП Брадър.

Това пролича по време на скандала, който се заформи навръх рождения ден на актьора Иво Аръков. Повече от очевидно бе, че Жени Калканджиева е готова да извади очите на всеки, който посегне на алкохола й. Тя бе категорична, че в тази къща няма да се готви с вино.

Всичко започна от молбата, която Камелия Воче отправи към пияната до козирката Зорница Линдарева да остави виното, тъй като ще й трябва за готвене на следващия ден.

[caption id="attachment_423808" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева иска алкохол и цигари Жени Калканджиева иска алкохол и цигари[/caption]

Зорница Линдарева пък на свой ред веднага побърза да отиде да се оплаче на Жени Калканджиева, сякаш й е дружинна и скандалът бе готов. Шестата по красота в света очевидно е доста зависима от алкохола и цигарите. Тя бе категорична, че иска да има вино и цигари и допълни, че това е тя. Жени Калканджиева изкрещя, че никой няма да й пипа розето и допълни, че тя също може да готви, подчертавайки, че прави манджи от бананите.

След това се обърна към Влади Въргала и изрази възмущението си, че седи на масата като някоя лелка и й дава наставления какво да пие. Накрая Жени Калканджиева изпусна тотално нервите си и прати „поздравителен адрес” към майките на останалите съквартиранти. Иначе кротката Камелия Воче също не се стърпя и отговори на нападките на Жени Калканджиева като заяви, че след като не може да пие, няма да пие. Тя бе категорична, че алкохолът в къщата е в повече и посъветва Жени Калканджиева да намали виното, тъй като не й действа никак добре, пише pik.bg.

В крайна сметка целият този екшън приключи с изгонването на Стефан Манов-Тачо от къщата. При все, че докато бяха заедно двамата с Жени Калканджиева непрестанно се нападаха и обиждаха, след като ги разделиха, нямаше по-мили от тях. То не бяха обяснения в любов, то не бе чудо. Ако това са родните ВИП-ове, то тогава горката ни държавица!