Неподозирани разкрития за Зорница Линдарева

Неподозирани разкрития за Зорница Линдарева
5 (100%) 1 vote

Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Семейството на манекенката Зорница Линдарева направи неподозирани разкрития за нея.

Оказва се, че съперницата на Жени Калканджиева страда от булимия. Поради тази причина семейството й се страхува за живота й.
Семейството на Зорница Линдарева изпитва сериозни притеснения и покрай целия този цирк, който се разиграва под покрива на ВИП Брадър. Според тях той е манипулация на поведението на дъщеря им.

Родителите на Зорница Линдарева съжаляват горчиво, че е влязла в този формат и са сериозно обезпокоени за здравословното й състояние.

Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Те са сериозно притеснени и от шамара, който Тачо й удари и недоумяват как е възможно да се стигне до там, при положение, че продуцентите на ВИП Брадър постоянно тръбят, че насилието в къщата е забранено и дори има охрана, която би трябвало да реагира светкавично при подобни ситуации.
Майката на Зорница Линдарева изплака, че е възможно стресът, който преживява в къщата, безсънието, липсата на алкохол и храна да отключат отново булимията.
Виолета Линдарева е силно обезпокоена от поведението на Зорница в къщата на ВИП Брадър и според нея то е преувеличено в пъти.
В заключение Линдарева старша подчерта, че дъщеря й не била наясно, че Тачо е мъж на Жени Калканджиева, когато се запознали и допълни, че не е единствената, която е имала връзка с женен мъж.

Очевидно обаче освен булимчика, Зорница Линдарева е и шизофреничка, тъй като както стана ясно снощи, тя непрестанно си противоречи – обича Тачо, не го обича; удрял я е и друг път, не я е удрял… Специалисти определят това й поведение като шизофренично, а и зрителите се запитаха дали моделката не страда от някакви психични отклонения.
Припомняме, че големият скандал под покрива на ВИП Брадър избухна, след като Зорница Линдарева и Стефан Манов-Тачо се спречкаха под влиянието на алкохола, след което половинката на Жени й зашлеви шамар.
Първоначално Зорница заяви, че е живяла няколко месеца с Тачо и той непрекъснато й е посягал и затова са се разделили, а по-късно пък заяви, че Тачо никога не я е удрял, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар