Заради проблем с алкохола една не изгубих детето си

Гласувайте за статията

Имам проблем с алкохола, който сега се опитвам да решавам. И май успявам…

problemi s alkohola

Заради проблем с алкохола една не изгубих детето си

Здравейте! Казвам се Мария. Имах проблем с алкохола преди около година. Всичко започна след развода ми. Не бях съсипана заради това, че мъжът ми ме напуска, а от това, че искаше да ми вземе и детето. Всяка майка би ме подкрепила и ще разбере как съм се чувствала.

След като получих призовката за съда и нещо в мен се пречупи. Постъпих по възможно най-глупавия начин и вместо да си стъпя на краката и да се боря за най-ценното ми, аз се предадох още преди да са ме атакували. Прибирах се от работа и хващах бутилката, спрях да ям, спрях да спя. Исках просто да изчезна от този свят и всичко да свърши.

Майка ми ми оказа невероятна подкрепа. Вместо да ми обърне гръб и да ме остави да се оправям сама, тя бе неотлъчно до мен. Проблемите ми с пиенето не продължиха дълго. Взех си капките Алкофитал, започнах и да спортувам и така малко по малко започнах да се чувствам по-добре. Вече бях готова да се боря. Доказах както на себе си, така и на останалите, че аз мога да бъда и съм достойна майка. Делото се водеше два тежки месеца, беше ми много трудно, на моменти ми се искаше да се върна пак към чашката, но показах воля и продължих да приемам Алкофитал. Накрая всичко свърши добре, сега сме заедно със сина ми и съм щастлива, че всичко е зад гърба ми.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар